new balance 1500

General Discussion and Support area for Klok users.
CherryStuart
Posts: 2
Joined: Mon Sep 25, 2017 2:23 am
antispam: NO
Please Enter the Middle Number (5): 5

new balance 1500

Postby CherryStuart » Mon Sep 25, 2017 2:27 am

ÿþIn het proces new balance 996 dames van het terugbrengen van favorieten zoals de Persian Air Classic BW, lijkt Nike ook nieuwe stijlen van de BW uit te geven, inclusief het meest recente model hierboven afgebeeld. Bestaande uit een witte op witte basis, wordt de donkere obsidiaan op de bovenste en de middelzools boldly weergegeven, die ook een gespikkeld ontwerp bevat dat aan de veters wordt gedragen. Helaas heeft de Air Classic BW geen populaire mesh-doos, maar toch een solide BW. In meer Nike Air Force 1 nieuws, kijk hier naar de nieuwste Air Force 1 Mid, geïnspireerd door de ACG Baltoro Boot die oorspronkelijk werd geïntroduceerd in de late 80s. Hoewel ACG-look en een verscheidenheid aan materialen, zwart, neutraal grijs, varsity royal en flamingo combineren om deze Air Force 1 Mid een meer geupdate look te geven die bestaat uit een solide kleurstof en premium materialen. Het is echter de flamingo accenten die een fijne aanvulling zijn op een subtiel design. Al een favoriet bij veel Nike Air Max fans is een nieuwe kleurweg gemaakt op een eenvoudige manier die bestaat uit zwart, wit en varsity rood. Wat de samenstelling ervan betreft, kan men een mengsel van leer, mesh en andere synthetische materialen door de sneaker zien. Zeker, een schoon en simpel Air Max Light, dat heeft niet te veel kleuren nodig om aantrekkelijk te zijn. De zwarte / witte / varsity rode Air Max Light is nu verkrijgbaar bij JD Sports.

De hoge topversie van de Nike Air Force 1 wordt minder en minder gezien, aangezien Nike de hoeveelheid stijlen die ze hebben vrijgegeven verlaagd, maar het nog steeds levend en schoppend laat zien met deze vrouwenmodellen. Het bestaat uit een eenvoudige combinatie van roze en wit, een gedrukt ontwerp verschijnt aan de hak van deze Air Force 1 High, die de ideale vrouwen sneaker produceert. Naarmate het winterseizoen langzaam nadert, lijkt Nike hun Snowboarding collectie te starten die met sterke begonnen is en in twee nieuwe kleuren wordt gezien. De Zoom Force 1 is het eerste model uit de SB collectie en is new balance 996 heren verkrijgbaar in de kleuren en manen van mannen en vrouwen. Het bruine en roze damesmodel wordt ook vergezeld van een bijpassende jas wanneer ze beide deze maand later vrijkomen. Houd je ogen geschild voor de Snowboarding collectie. Naast het Vintage Thema Terminator Low, heeft Nike een ander interessant model uit het X-Ray Pack uitgegeven. Deze Terminator Low Premium bestaat uit stingray leer, camoflauge print en een doorschijnende buitenzool die een grafisch onder de zool laat zien. Daarnaast heeft de Terminator Low ook een combinatie van zwart, wit en tour geel. Ten slotte bestaat het X-Ray Pack ook uit de Terminator High.

Verkrijgbaar in zilver / rood, goud / zwart en zwart / goud, elke Dunk new balance 574 dames High bestaat uit een volledige nylon en lederen swoosh bovenste, traditionele materialen die voor dit trio worden opgewekt, evenals de Vintage Vandal. Bovendien worden de Dunk High Vandal Premiums afgewerkt met een traditioneel Vandal tong label. Het zeer verwachte pakket is nu verkrijgbaar bij Mita Sneakers en binnenkort bij select Nike retailers. Alvorens de overstap naar de Italiaanse outfit AC Milan te maken, heeft Ronaldinho de meeste van zijn tijd doorgebracht bij FC Barcelona en werd hij vriendschap met Kobe Bryant toen Barcelona twee jaar geleden naar de Verenigde Staten kwam. De Barcelona Nike Hyperdunks zijn gekleed in de teams primaire kleuren van blauw, granaat, geel en zwart. De kleuren zijn verspreid over de sneaker en is afgewerkt met een zwarte en witte gespikkelde middenzool. Een vrijblijfsdatum van een House of Hoops is nog niet bekend gemaakt, maar blijft voor een officiële release datum geplaatst. Enkele dagen na het bekijken van het Nike Black Quilted Pack, kijken we naar een soortgelijke Nike Air Max 1. Met een stevig wit boven en een grijze zool, is een patroon te vinden op de teen doos en om de enkel, een subtiel kenmerk dat verbetert een eenvoudige Air Max 1 en maakt het een beetje eleganter. Blijf geplaatst voor meer om uit het Witte Quilted Pack te komen. In de tussentijd, check opnieuw met Overkill Berlijn op 11 november.

2009 zal new balance 574 heren de release van een verscheidenheid aan releases zien, maar dat lijkt op veel buzz te genereren, is Nike's 96 Air Griffey Max retro. Het witte / zwarte / koninklijke blauwe model hierboven is al in een recente Nike 2009 Preview weergegeven, maar het opnieuw loslaten van het Seattle Mariners-geïnspireerde model lijkt een van de meer verwachte modellen te zijn. Echter, beide zijn zeker een teken dat Nike naar de mensen luistert. Zorg dat je ergens volgend jaar vrijkomt. Met de DQM x Nike Dunk High die wereldwijd vrijkomt, is de Polar Bear Dunk Low Premium het laatste om een soortgelijke esthetiek te bevatten. De Polar Bear Dunk bestaat uit een witte middenzool, het geven van dat vriendelijke gevoel. Een Zoom Air Unit en extra innerlijke kussen, voegt echter een extra toevoeging toe om de Polar Bear Dunk Low Premium af te ronden. Hoewel Nike in de jaren 90 reeds klassieke tennisschoenen heeft uitgebracht, die door Andre Agassi in de jaren 90 wordt aangespoord, neemt de Air Tech Challenge Hybrid een beetje uit elk van de drie voor de nieuwste hybride. De Air Tech Challenge Hybrid beschikt over de Nike-merktechnologie, maar het vintage gevoel dat enkele herinneringen van de tennis champ kan terugbrengen. Maar er is nog een exacte release datum bekend, maar het wordt verwacht dat het volgende jaar volgend jaar blijft voor meer informatie. Info via hb / Foto via Chajin Young.

De bovenstaande Nike Air Max 1 is de laatste van de populaire looplijn om een tartan plaid ontwerp op de bovenkant te presenteren. Gemaakt van een lapwerk als patroon, verschijnen verschillende soorten plaid en andere patronen van het enkelgebied tot aan de teen. Echter, een zwart lederen paneel, swoosh, veters en zool complimenten de drukke de bovenkant.De nieuwste handschoen van Kobe Bryant, de Nike Zoom Kobe 4 is niet aan het volgende jaar vrij, maar zoals gewoonlijk heeft Marquee Sole hun handen op een paar maten. Zoals eerder vermeld, is de Zoom Kobe 4 een low-cut sneaker die lijkt op Nike's Hyperdunk, maar heeft een paar wijzigingen. De sneakers zijn geschikt voor Kobe-teamkleuren en bestaat uit zwart, wit en maïs. Bovendien worden de sneakers getroffen met de merknaam Kobe Bryant, waaronder zijn logo op de tong en zijn handtekening bij de hiel. Enkele dagen geleden werd de Game Select Nike Air Force II voorvertonen en werd de Game Select genoemd voor zijn opvallende gelijkenis met het originele case-ontwerp van de Atari-spelconsole. De gelijkaardige Blazer High Premium beschikt ook over een zwart lederen bovenkant met een houtkorrelontwerp op de teen- en middenzool. Bovendien voegt een rode gestikte lijn aan de achterkant van de sneaker een mooi tegenwerking toe. Ten slotte eindigt een witte swoosh van deze subtiele Blazer High.

Nike's Air Structure Triax 91 kwam snel uit als favoriet, omdat het dit jaar terugkeerde, met opvallende kleuren zoals de bovenstaande, was het zeker succesvol. Het model dat je hierboven ziet, bestaat uit een witte / varsity paars / bessen / neutrale grijze samenstelling, iets aan de vrouwelijke kant, maar het is een die beide manieren kan gaan. Een zachte witte basis is complimenten paars, bessen en neutrale grijze accenten, niet een van de originelen die uit de jaren 90 kwamen, maar een zeker aantrekkelijk eigentijds model. Nike's 2009-line-up is dit jaar nogal mooi ontwikkeld, hoewel we pas oktober aankomen, hebben we een goed idee van wat er in de winkel is. Hierboven is een trio van Huarache LE's ingesteld om volgend jaar vrij te maken. De eerste new balance 1500 twee bestaan uit een tribal achtig ontwerp en subtiele combinaties van grijs / blauw / geel en wintertaling / marine / wit. De laatste van de drie is een eenvoudig wit en rood model dat het stammenontwerp verdraagt.Zoek naar alle drie om het volgende volgend jaar te laten vallen. Zoals gebruikelijk, dagen voor het einde van de maand delen van Nike SB's verzameling vanaf de maand na het internet op het internet. De oktober collectie levert de Gold Rail Dunk SB Lage, veelkleurige P-Rod 2, blauwe / zwarte Zoom Tre A.D en rode / blauwe Blazer Low SB.

Return to “Get Help for Klok”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron